En celebració del 35è Aniversari del Drac de Terrassa, es realitzarà un Correfoc pel centre històric de la ciutat, amb la participació de:

 • Drac de Terrassa (Antic)
 • Drac de Terrassa (Nou)
 • Drac Rubricatus (Sant Boi de Llobregat)
 • Drac de Banyeres del Penedès (Banyeres del Penedès)
 • Drac Antonot (Sabadell)
 • Drac Capallà (d'Horta-Carmel)
 • Drac de Sant Roc (Tarragona)
 • Bitxo del Torrent Mitger (Terrassa)
 • Drac Baluk Astharot (Terrassa)
 • Drac de la Geltrú (Vilanova i la Geltrú)
 • Drac Quintifoc (Sant Quintí de Mediona)

Horaris previstos: 19.00 h a 20.00 h. - Arribada i plantada de les colles 22.00 h. - Inici Correfoc 23.00 h. - Aprox. Finalització del Correfoc Amb el recorregut que podeu veure a aquest article

drac

El taller dels silencis 400px
Des del 17 de maig El taller dels Silencis és un altre dels escenaris de l'exposició fotogràfica dels 35 anys del Drac de Terrassa, fins a l'1 de juny podeu gaudir de gastronomia i art a l'hora, un té, un cafè o una copeta en un ambient especial, mentre repasseu un resum d'imatges de 35 anys d'història de la colla i de l'emblemàtica figura de la ciutat de Terrassa.

El taller dels ...
Image Detail Descarrega la imatge
El taller dels ...
Image Detail Descarrega la imatge
El taller dels ...
Image Detail Descarrega la imatge
El taller dels ...
Image Detail Descarrega la imatge
El taller dels ...
Image Detail Descarrega la imatge
El taller dels ...
Image Detail Descarrega la imatge
El taller dels ...
Image Detail Descarrega la imatge
El taller dels ...
Image Detail Descarrega la imatge

Des del 28 d'abril el Mercat de la Independència és el segon escenari de l'exposició fotogràfica dels 35 anys del Drac de Terrassa, fins al 13 de maig, els clients i visitants del mercat podran gaudir mentre fan les seves compres d'un resum d'imatges de 35 anys d'història de la colla i de l'emblemàtica figura de la ciutat de Terrassa.

L'endemà, divendres 29 d'abril a les 18.00 hes farà la inauguració d'aquesta exposició amb la participació del Drac infantil del Drac de Terrassa.

Amb motiu del 35è Aniversari del Drac de Terrassa, hi ha una exposició fotogràfica itinerant.


Tenint com a punt de partida el Restaurant Cafè Teatre, des del 20 de març fins al 24 d'abril, al carrer de baix, 31; podeu gaudir d'un resum fotogràfic dels 35 anys de Drac de Terrassa mentre degusteu les casolanes tapes, torrades, amanides i també menú diari i esmorzars.

 


Del 25 d'abril fins al 14 de maig, al Raval de Montserrat, 41; el Mercat de la independència serà l'escenari d'aquesta itinerant exposició, aprofiteu per fer les vostres compres a un complet mercat on podeu trobar tot el que necessiteu pel vostre cistell i de bona qualitat.

  

Pròximament anirem informant de més punts on podreu trobar l'exposició fotogràfica del 35è Aniversari de Drac de Terrassa.

Si visiteu el nostre calendari, trovareu les ubicacions, horaris i altres informacions.

 

El 19 de març, l'IMCET (Institut Municipal De Cultura I Esports) va ser l'escenari de la presentació del 35è Aniversari del Drac de Terrassa, tret de sortida d'un any ple d'activitats per celebrar 35 anys d'un dels grups de cultura popular més significatiu a Terrassa. Una part de les activitats, estaran dintre d'altres festivitats (Culturassa, Festa Major...) i d'altres pròpies del Drac de Terrassa (Festa del Xumet, Trobada de tabals tradicionals de Catalunya...), totes elles, les podeu consultar al nostre calendari.

A l'acte, vam gaudir de la presència de diferents representants d'alguns dels grups municipals del consistori actual i d'en Manuel Royes exalcalde de la ciutat, així com, la lectura d'una carta de felicitació a la colla de Joan Grau que es trobava fora de la ciutat, també vam sentir en veu de la seva neboda Carme Labòria, un escrit de qui l'any 1981 era el regidor de cultura, Jordi Labòria.

Tot magníficament presentat i dirigit pel bon orador Cesc Castellet, al que es va obsequiar amb una antiga fotografia del Drac de Terrassa al seu establiment Cafè-Teatre.

Cava i Foc
Image Detail

Per veure la galeria de fotos de la presentació clica aquí.

CANVIA EL TEU XUMET PER UN REGAL!!!


- Cercavila de tabals amb So-m Maurina
- Jocs i tallers infantils
- Xocolatada
- Cercavila de foc infantil amb: 
Drac petit de Banyeres del Penedes, Drac infantil de la Geltrú, Drac infantil de Mataró i Diablons de Sant Cugat.

35è Aniversari Drac de Terrassa i 18è Aniversari Drac Infantil de Terrassa.

 

drac3 2 02

Comparteix

Usuari

Per a membres del grup

Twitter