El 19 de març, l'IMCET (Institut Municipal De Cultura I Esports) va ser l'escenari de la presentació del 35è Aniversari del Drac de Terrassa, tret de sortida d'un any ple d'activitats per celebrar 35 anys d'un dels grups de cultura popular més significatiu a Terrassa. Una part de les activitats, estaran dintre d'altres festivitats (Culturassa, Festa Major...) i d'altres pròpies del Drac de Terrassa (Festa del Xumet, Trobada de tabals tradicionals de Catalunya...), totes elles, les podeu consultar al nostre calendari.

A l'acte, vam gaudir de la presència de diferents representants d'alguns dels grups municipals del consistori actual i d'en Manuel Royes exalcalde de la ciutat, així com, la lectura d'una carta de felicitació a la colla de Joan Grau que es trobava fora de la ciutat, també vam sentir en veu de la seva neboda Carme Labòria, un escrit de qui l'any 1981 era el regidor de cultura, Jordi Labòria.

Tot magníficament presentat i dirigit pel bon orador Cesc Castellet, al que es va obsequiar amb una antiga fotografia del Drac de Terrassa al seu establiment Cafè-Teatre.

Cava i Foc
Image Detail

Per veure la galeria de fotos de la presentació clica aquí.

Comparteix

Usuari

Per a membres del grup

Twitter