Noticies

09-06-2016 Drac de Terrassa, 35 anys representant la ciutat

En complir el 35 anys de vida, el Drac viu un dels millors moments de la seva trajectòria, amb gent com no l’havia tingut abans acompanyant-lo en les sortides i actuacions on, a més de defensar i posar ben alt el propi nom, ha de representar i deixar bé la ciutat. Al Raval Infernal, durant la Festa Major, celebrarà novament la gran nit de foc.

Titular enllaçat amb 

 

Avui la classe del Drac de l'escola L'Avet, a visitat al Drac de Terrassa al seu cau a l'IMCET, una experiència molt enriquidora, al Drac li agraden molt les visites, li encanten els nens i les nenes, s'ho passa d'allò més bé.

Gràcies Petits Dragoners!!!

escola l avet 02 2

05-10-2015 30è aniversari del Bitxo

El Drac de Terrassa participa al 30è aniversari del Bitxo del Torrent Mitger

El Bitxo del Torrent Mitger va celebrar dissabte els seus 30 anys amb un gran espectacle de bèsties i foc a la Plaça Can Roca. La bèstia de Terrassa va estar acompanyada d’una trentena més, entre elles les terrassenques Papallona de la Sant Pere, la Pájara i el Drac de Terrassa però d’altres com el Drac Antonot de Sabadell, el Drac de Granollers o el Drac Estarrufat del Poblenou de Barcelona, que és el padrí de la bèstia egarenca.

Titular enllaçat amb Terrassa Notícies

28-07-2015 El Drac de Terrassa a la inauguració del Metro de Terrassa

FGC Reina Elisenda de nit

Participació del Drac de Terrassa a la inauguració del Metro de Terrassa

Emoció. Crits. Aplaudiments. Confusió. I fotos. Moltíssimes fotos. Així es podría resumir en gran mesura l’esdeveniment principal de la inauguració del Metro de Terrassa, que ha tingut lloc a la nova estació de Vallparadís Universitat, a l’alçada de la Plaça dels Drets Humans.

Titular enllaçat amb Terrassa Notícies

27-07-2015 Drac de Terrassa participarà a la inauguració del Metro de Terrassa

Entre d'altres activitats culturals, el Drac de Terrassa participarà amb la seva dança a la inauguració de l'estació Vallparadís-Universitat del Metro de Terrassa

Demà és el dia que molts ciutadans de Terrassa estaven esperant. Després d’anys d’obres i dubtes, ha arribat el moment de la inauguració del Metro de Terrassa, que formarà part de la línia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Per celebrar-ho, l’Ajuntament, ha organitzat festes d’inauguració a les tres noves estacions: Vallparadís Universitat, Terrassa Estació del Nord i Terrassa Nacions Unides. En elles participaran de diversos grups de cultura popular i tradicional de la ciutat.

Titular enllaçat amb Terrassa Notícies

 

12-11-2014 Celebració de la diada de Catalunya

El Drac de Terrassa encapçala la cercavila de l'11 de setembre

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de membres de la Corporació Local, ha presidit la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, que s’ha iniciat amb un concert de la Banda de Música de Terrassa a l’amfiteatre de la plaça de Catalunya i amb una cercavila des de la mateixa plaça, encapçalada pel Drac i la Banda de Música de Terrassa, fins a la plaça de l’Onze de Setembre.

Titular enllaçat amb Terrassa Notícies

09-11-2014 Trenta entitats participen a la Diada

Manquen dos dies per què el Drac de Terrassa encapçali la cercavila de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya

Titular enllaçat amb Terrassa Notícies

04-07-2014 La cultura popular, eix de la festa major de Terrassa

La baixada del drac de Terrassa des de la seva cova a Sant Llorenç fins al raval de Montserrat

Les entitats de cultura popular tornen als carrers de Terrassa per festa major, i ho fan per vertebrar una celebració que aquest any ofereix prop de 300 activitats des d'avui fins al nou de juliol. “L'arrel tradicional és la columna vertebral d'una festa oberta a tothom”, assegura el regidor de Cultura, Amadeu Aguado, que, tot i això, hi afegeix: “L'oferta és tan variada que cadascú pot triar com viure-la.” La baixada del drac de Terrassa des de la seva cova a Sant Llorenç fins al raval de Montserrat, la descoberta de quin personatge és el capgròs de l'any i el pregó de sis nens usuaris de les biblioteques municipals donen avui el tret de sortida a una celebració que espera reunir durant sis dies desenes de milers de persones de la ciutat i rodalies.

Titular enllaçat amb EL PUNT AVUI+

Comparteix

Usuari

Per a membres del grup

Twitter